-->

Hayatınızı Değiştirecek Güzel Sözler

hayatla_ilgili_guzel_sozler

Ömrümüz her geçen gün azalıyor, her gün kabre bir adım daha yaklaşıyoruz, saatler dakika, haftalar gün, aylar ise hafta gibi ömür de hızla akıp geçiyor.
Hayatla ilgili güzel sözler makalemizde yaşamla ilgili anlamlı sözlere yere verdik.


(Dünyayı ahirete tercih edersiniz, Halbuki ahiret hayırlı olup nimetleri daimidir.) [Ala 16, 17] Dünya iki gündür: Biri sevinç, biri üzüntü günüdür. Bunlar geçicidir. Öyle ise geçici olanı bırakın da daimi olan nimetlerine kavuşmak için çalışın.(Hadisi şerif)
Dünya için, dünyada kalacağın kadar, ahiret için, orada sonsuz kalacağına göre çalış! Allahü teâlâya, muhtaç olduğun kadar itaat et! Cehennem ateşine dayanacağın kadar günah işle!(Hadisi şerif)hayatla_ilgili_guzel_sozler (1)


Dünya üç gündür; dün, bugün ve yarın Dün geçti, yarın geleceği belli değil Öyle ise bugünün kıymetini bil (Hasan­ı Basri hazretleri)
Dünyada herkes misafirdir. Yanındaki şeyler emanettir. Misafirin gitmekten, emanetin ise geri alınmaktan başka çaresi yoktur.(İbni Mesud hazretleri)


Hayat bir hikayeye benzer, mühim olan, eserin uzun olması değil, iyi olmasıdır. (Seneca)
Her gün mutlu olmak için bir sebep bulun. Sık sık gülümseyin. Mutlu olmak için bakarsanız, daldaki bir çiçeğin bile sizi mutlu ettiği göreceksiniz. ‘Louise L. Hay’hayatla_ilgili_guzel_sozler (2)


Hayatın değeri uzun yaşamasında değil, iyi yaşamasındadır. (Montaigne)
Ana rahminden geldik pazara, Bir kefen aldık döndük mezara (Yunus Emre Hazretleri)


Şerefle bitirilmesi gereken en ağır vazife, hayattır. (Toequeville)
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir.John Christin





YAZININ DEVAMI ==> Hayatınızı Değiştirecek Güzel Sözler
Hayatınızı Değiştirecek Güzel Sözler
Hayatınızı Değiştirecek Güzel Sözler
LihatTutupKomentar